Prihranek časa

Ne zapravljajte po nepotrebnem vašega časa in časa vaše ekipe. Pečice Unox vam, glede na izbrani model, omogočajo avtomatizacijo velikega dela vaših aktivnosti. Tako lahko avtomatizirate vse od regulacije vlažnosti zraka, hitrosti zraka in temperature do sistema za pranje. Če tovrstni avtomatizaciji dodate še možnost shranjevanja programov za pripravo hrane, ki jih lahko neomejeno krat ponovite, si boste z lahkoto predstavljali, koliko časa lahko prihranite in ga učinkovito porabite za druge naloge.

Ko gre za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti postopkov kuhanja naših strank, pri UNOXu močno verjamemo v moč obsežnih raziskav in tehnoloških inovacij.

STEAM.Maxi UNOX

STEAM.Maxi™

Unoxova patentirana tehnologija STEAM.Maxi™ zagotavlja vse oblike procesa kuhanja s paro, tudi najbolj občutljive, ki se pričnejo pri nizkih temperaturah. STEAM.Maxi™ proizvaja gosto paro, ki že pri 35°C napolni celotno kuhalno komoro. Vse to se zgodi v le nekaj sekundah in z popolnim nadzorom nad temperaturo.

MIND.Maps™

Dodajte kuhanju vašo osebno noto brez omejitev in kadarkoli želite. Sedaj lahko vašo ustvarjalnost in postopke kasneje brez težav ponovijo tudi vaši sodelavci. Tehnologija MIND.Maps™ vam omogoča, da doseže vrhunsko dodelan proces kuhanja s samo nekaj enostavnimi potegi po zaslonu. Z uporabo inovativnega MASTER.Touch pisala lahko enostavno narišete vaš proces priprave hrane in shranite vaše najljubše recepte. S preprostim pritiskom na gumb lahko vaš čarobni dotik pri pripravi hrane tudi kasneje uporabljate vedno znova in znova.

MIND.Maps UNOX
ADAPTIVE.Cooking UNOX

ADAPTIVE.Cooking™

S pomočjo patentirane tehnologije ADAPTIVE.Cooking™, ki jo uporabljajo pečice serij CHEFTOP in BAKERTOP MIND.Maps™ Plus lahko, enostavno spremenite vašo pečico v inteligentno kuharsko orodje!

Protek.SAFE™

Pri UNOXU smo, v kombinaciji s prizadevanji programa NON STOP, katerega cilj je zmanjšati vpliv na okolje z izdelki in razvojnimi procesi, razvili Protek.SAFE™.

Protek.SAFE UNOX
UNOX.Care UNOX

UNOX.Care

Ko razmišljate o profesionalnih pečicah imate običajno vedno v mislih tudi celoten kuharski proces. Del tega procesa pa mora biti tudi učinkovito čiščenje, ki je pogosto izredno zamudno opravilo. Izdelki UNOX.Care skrbijo, da vaša pečica ostane čista in jo varujejo pred obrabo ter tako zmanjšujejo morebitne stroške.

PARNOKONVEKCIJSKE PEČICE UNOX