Prihranek energije

V primerjavi s tradicionalnimi profesionalnimi pečicami, pečice UNOX porabijo v povprečju okoli 30 % manj energije. Ker popolnoma nadzorujete vsak proces priprave hrane, se izognete nepotrebni porabi energije, ko je ne potrebujete. Posebne rešitve dodatno optimizirajo in distribuirajo energijo med povezanimi pečicami in tako omogočajo optimalni izkoristek. Pečice vam omogočajo tudi, da na vaš pametni telefon prejemate podatke in statistiko o porabljeni energiji. Na takšen način imate stroške vedno popolnoma pod nadzorom.

Ko gre za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti postopkov kuhanja naših strank, pri UNOXu močno verjamemo v moč obsežnih raziskav in tehnoloških inovacij.

Protek.SAFE™

Pri UNOXU smo, v kombinaciji s prizadevanji programa NON STOP, katerega cilj je zmanjšati vpliv na okolje z izdelki in razvojnimi procesi, razvili Protek.SAFE™.

Protek.SAFE UNOX
UNOX.Care UNOX

MAXI.Link

Vsi vemo, da je čas denar! Toda v kuhinji ni denar samo čas, ampak tudi razpoložljiv prostor! MAXI.Link™ je ekskluzivna Unoxeva tehnologija, ki vam omogoča da maksimalno izkoristite vsak centimeter prostora v vaši kuhanji!

ADAPTIVE.Cooking UNOX

ADAPTIVE.Cooking™

S pomočjo patentirane tehnologije ADAPTIVE.Cooking™, ki jo uporabljajo pečice serij CHEFTOP in BAKERTOP MIND.Maps™ Plus lahko, enostavno spremenite vašo pečico v inteligentno kuharsko orodje!

PARNOKONVEKCIJSKE PEČICE UNOX