Prihranek prostora

Učinkovitost v kuhinji se vedno prične z organizacijo razpoložljivega prostora. Ravno zato vam Unox omogoča, da pečice zložite navpično eno na drugo. Na takšen način povečate zmogljivosti zasedenega prostora in pridobite možnost, da istočasno izvajate različne procese priprave hrane. Toda to še ni vse! Z uporabo naprednih tehnologij, ki so vgrajene v pečico, se izognete nepotrebnemu namenjanju prostora v kuhinji, ki bi ga drugače morali nameniti za nekatero tradicionalno kuharsko opremo.

Ko gre za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti postopkov kuhanja naših strank, pri UNOXu močno verjamemo v moč obsežnih raziskav in tehnoloških inovacij.

UNOX.Care UNOX

UNOX.Care

Ko razmišljate o profesionalnih pečicah imate običajno vedno v mislih tudi celoten kuharski proces. Del tega procesa pa mora biti tudi učinkovito čiščenje, ki je pogosto izredno zamudno opravilo. Izdelki UNOX.Care skrbijo, da vaša pečica ostane čista in jo varujejo pred obrabo ter tako zmanjšujejo morebitne stroške.

Kuharski in pekovski pripomočki

Naš cilj je, da vaša kuhinja postane brezkompromisno popolna in vsestranska. Z uporabo UNOX specializirane posode lahko vse funkcionalnosti in učinkovitost vaše pečice še bolj izkoristite. S tem pa boste še dodatno prihranili pri stroških in prostoru.

UNOX.Care UNOX
UNOX.Care UNOX

MAXI.Link

Vsi vemo, da je čas denar! Toda v kuhinji ni denar samo čas, ampak tudi razpoložljiv prostor! MAXI.Link™ je ekskluzivna Unoxeva tehnologija, ki vam omogoča da maksimalno izkoristite vsak centimeter prostora v vaši kuhanji!

PARNOKONVEKCIJSKE PEČICE UNOX