Prihranek surovin

Temperatura, vlažnost zraka, hitrost zraka in čas priprave so ključni dejavniki, ki vplivajo na končni rezultat priprave hrane. Z Unoxom jih imate vedno popolnoma pod nadzorom, saj vam jamči enotnost priprave in upoštevanje izbranih nastavitev. Z možnostjo kasnejše ponovitve in vsestranskostjo kombinacij, se lahko zanesete na številne pripomočke in podrobnosti vrhunske kakovosti, ki bodo pri vaši kuhi[N2] pustile pečat. Sedaj ne rabite več menjavati orodja za pripravo hrano; dovolj je že, da z največjo preprostostjo spremenite vaše ideje.

Ko gre za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti postopkov kuhanja naših strank, pri UNOXu močno verjamemo v moč obsežnih raziskav in tehnoloških inovacij.

MIND.Maps™

Dodajte kuhanju vašo osebno noto brez omejitev in kadarkoli želite. Sedaj lahko vašo ustvarjalnost in postopke kasneje brez težav ponovijo tudi vaši sodelavci. Tehnologija MIND.Maps™ vam omogoča, da doseže vrhunsko dodelan proces kuhanja s samo nekaj enostavnimi potegi po zaslonu. Z uporabo inovativnega MASTER.Touch pisala lahko enostavno narišete vaš proces priprave hrane in shranite vaše najljubše recepte. S preprostim pritiskom na gumb lahko vaš čarobni dotik pri pripravi hrane tudi kasneje uporabljate vedno znova in znova.

MIND.Maps UNOX
ADAPTIVE.Cooking UNOX

ADAPTIVE.Cooking™

S pomočjo patentirane tehnologije ADAPTIVE.Cooking™, ki jo uporabljajo pečice serij CHEFTOP in BAKERTOP MIND.Maps™ Plus lahko, enostavno spremenite vašo pečico v inteligentno kuharsko orodje!

Kuharski in pekovski pripomočki

Naš cilj je, da vaša kuhinja postane brezkompromisno popolna in vsestranska. Z uporabo UNOX specializirane posode lahko vse funkcionalnosti in učinkovitost vaše pečice še bolj izkoristite. S tem pa boste še dodatno prihranili pri stroških in prostoru.

UNOX.Care UNOX
AIR.Maxi UNOX

AIR.Maxi

Kuharska homogenost. Brezkompromisna kvaliteta. Patentirana tehnologija AIR.Maxi™ zagotavlja popolnoma enakomerno in homogeno pripravo hrane v vseh posodah v pečici. Napredna tehnologija omogoča popolno porazdelitev zraka in posledično toplote v pečici.

DRY.Maxi

Minimalna vlažnost. Maksimalen okus. Patentirana tehnologija DRY.Maxi™ istočasno opravlja dve izjemno pomembni nalogi: hitro in učinkovito izvleče vlago iz komore pečice in v njo povleče suh zrak.

STEAM.Maxi UNOX
STEAM.Maxi UNOX

STEAM.Maxi™

Unoxova patentirana tehnologija STEAM.Maxi™ zagotavlja vse oblike procesa kuhanja s paro, tudi najbolj občutljive, ki se pričnejo pri nizkih temperaturah. STEAM.Maxi™ proizvaja gosto paro, ki že pri 35°C napolni celotno kuhalno komoro. Vse to se zgodi v le nekaj sekundah in z popolnim nadzorom nad temperaturo.

AIR.Plus

Unox je tehnologijo AIR.Plus razvil z namenom, da zagotovi enakomerne rezultate kuhanja v vseh posodah v pečici.

AIR.Plus UNOX
STEAM.Maxi UNOX

DRY.Plus

DRY.Plus Unox tehnologija hitro izvleče vlažen zrak iz kuhalne komore in s tem poskrbi za izboljšan okus in strukturo živila. Sedaj boste lahko kuhali popolnoma brez skrbi, saj bodo končni kuharski rezultati vedno izpolnili vsa vaša pričakovanja.

STEAM.Plus

Takojšnja vlažnost v kuhalni komori, ki se prične pri temperatu 48°C in vse do 260°C je posledica napredne STEAM.Plus tehnologije.

STEAM.Maxi UNOX

PARNOKONVEKCIJSKE PEČICE UNOX